Preparate Savuroase – Servicii Ireprosabile – Ambianță Plăcută

 

Savoare și servicii excelente

Eleven își propune să te surprindă prin savoarea preparatelor sale și prin priceperea și dedicația personalului.

Amplasat într-un cartier liniștit al Bucureștiului, într-o zonă ferită de agitația orașului, Eleven este un loc în care te vei relaxa și vei uita de toate grijile cotidiene. Suntem convinși că vei reveni curând.

O ambianță plină de farmec

Într-un decor plin de culoare, ambianță plină de farmec, Eleven iți propune un meniu elegant și rafinat bazat pe calitatea și prospețimea celor mai fine și sofisticate ingrediente, iar sarea și piperul vor da gust și savoare bucatelor românești și internaționale, pregătite cu multă dragoste.

Vă oferim o gamă largă de servicii pentru toate ocaziile! Flexibilitatea deplină în alcătuirea meniului cât și adaptarea lui la bugetul dumneavoastră, plus amabilitatea și profesionalismul echipei noastre vor garanta reușita petrecerii dumneavoastră.

Un spațiu elegant

Restaurantul dispune de o capacitate maximă de 320 de locuri: Eleven Ballroom cu 120 locuri, Eleven Restaurant cu 100 locuri, Eleven Kids cu 70 locuri și loc de joacă pentru copii și nu în ultimul rând Eleven Aniversaire cu 30 locuri.

Experiența dumneavoastră la Restaurant Eleven va fi acompaniată de vinuri rafinate atent selectate și de preparate savuroase din bucataria românească și internațională într-un cadru elegant si relaxant!

 

garanția unei petreceri reușite!

 

Îți dorești o petrecere privată cu meniuri delicioase și de efect la care se adaugă vinuri alese pe care le servesc ospătari mereu atenți și cu zâmbetul pe buze? La Eleven poți organiza zile de nastere, cina cu prieteni, ori evenimente corporate. Contactează-ne și vom găti pe pofta inimii tale!

Str. Postavarul, nr. 86-90, sector 3, Bucuresti

0723.211.222 & 0786.112.411

rezervari@elevenrestaurant.ro

Termeni și condiții

 

  • Prețurile afișate sunt exprimate în lei și conțin toate taxele.
  • Cantitățile preparatelor culinare sunt exprimate în grame de produs finit, inclusiv eventualele garnituri. Exceptie o fac preparatelor evidențiate în meniu cu prețul stabilit pe kilogramul crud.
  • Greutatea preparatelor principale poate fi diferită în funcție de rețeta și modul de preparare dorit de client.
  • Unele preparatele pot conține gluten, crustacee, pește, moluște, arahide, lapte, ouă, țelină, muștar, fructe cu coajă (migdale, nuci etc..), semințe de susan, soia, sulfiți și produse derivate ale acestora.
  • În cazul în care eventualele reclamații nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, vă puteți adresa oficiului municipal pentru protecția consumatorilor din București, la telefonul 021-310.63.81 sau la adresa str. Transilvaniei, nr.2, sector 1, București.
  • În conformitate cu prevederile fiscale, aveți obligația solicitării și păstrării bonului fiscal în scopul prezentării la cererea organelor avizate.
  • Conform prevederilor legale în vigoare, este interzisă vânzarea produselor din tutun și alcool tinerilor sub vârstă de 18 ani.
  • În restaurantul nostru, este interzis fumatul în spațiile închise.